Off Season programma Basketballers

Het seizoen voor de meeste basketballers zit er al op. Tijd voor het vooruit kijken naar het volgende seizoen. Optimaal voorbereiden hoort daarbij. Wij bieden speciaal voor Basketballers een Off Season Programma aan!

Off Season Programma

Het Off Season Programma voor Basketballers bestaat specifiek uit FlyWheel Training. Waarom deze manier van trainen? Uit onderzoek blijkt dat door middel van FlyWheel Training de gemiddelde Basketballer 10-15 cm hoger gaat springen, wat ideaal is in deze sport.

Wij willen Basketballers helpen om beter, sterker en explosiever te worden in hun sport met de hulp van FlyWheel Training.

Meten

Met ons FlyWheel systeem kunnen we het vermogen en de snelheid/kracht verhouding van de sporter meten. Aan het begin van het programma zullen we sprongtesten uitvoeren om je spronghoogte te meten. Vervolgens gaan we aan de slag met de FlyWheel trainingen waarin je elke training tijdens het trainen gemeten wordt. Aan het eind van het traject doen we de sprongtesten weer en kunnen we je verzekeren dat je hoger bent gaan springen.

Kosten

8 Rittenkaart : € 100,- / 12 Rittenkaart : € 120,-

Wilt u een impressie van wat FlyWheel Training is? Kijk dan op onze instagram

About the author

Leave a Reply