Vanaf April starten we een samenwerking met het bedrijf DB+. We zijn hier heel enthousiast over en vertellen jullie graag wat deze samenwerking inhoudt.

Vitaliteit en Samenwerking

DB+ investeert veel in hun Vitaalprogramma. Ze zijn een bedrijf met ambitie waar de balans tussen privĂ© en zakelijk niet altijd even makkelijk te vinden is. Met hun Vitaalprogramma “DB Vitaal” combineren ze hun ambities met een gezonde levensstijl. Iedere maand organiseren ze leuke, inspirerende en interessante activiteiten waar de medewerkers aan mee kunnen doen om het optimale uit hun gezonde levensstijl te halen.

Als Jip Regtop Fysiotherapie gaan we twee keer per week naar DB+ toe en mogen we ons steentje bijdragen aan hun Vitaalprogramma. Dit doen we in de vorm van preventie van klachten, trainingen, workshops en adviezen om de werknemers zo vitaal en gezond mogelijk te houden!

Lees hier meer over het vitaalprogramma van DB+.

Informatie

Wil je weten wat Jip Regtop Fysiotherapie voor jouw bedrijf kan betekenen? Neem dan nu contact met ons op via info@fysiojipregtop.nl

About the author

Leave a Reply