Sportteams

Samenwerken voor een betere sportzorg
Onze samenwerkingen met Sportteams

Sportzorg verbetering

Jip Regtop Fysiotherapie is werkzaam voor een aantal sportverenigingen. We werken samen met deze verenigingen om de sportzorg te verbeteren. Bij de verschillende sportteams zijn we werkzaam als fysiotherapeut, houden we sportspreekuren en geven we fysieke trainingen aan verschillende teams.

De sportteams en sportverenigingen waar we mee samenwerken:
– Excelsior Maassluis
– MHV Evergreen
– HV Westland
– Dutch Lions American Football
– Team LottoNL-Jumbo

Sportzorg en preventie start met de jeugd

Excelsior Maassluis

Jip Regtop Fysiotherapie werkt al jaren voor Excelsior Maassluis. Sinds een aantal jaar ligt onze focus bij de jeugdopleiding van Excelsior Maassluis.

Elke week hebben we sportspreekuren voor de jeugd om snel te kunnen handelen bij blessures. Daarnaast geven we aan een aantal jeugdteams loopscholing en -coördinatie trainingen.

Fysiek trainen voor betere sportprestaties

MHV Evergreen

Jip Regtop werkt sinds 2016 voor MHV Evergreen in de functie als kracht/conditie trainer van Dames 1. Een keer per week krijgen de Dames van MHV Evergreen een fysieke training van Jip Regtop gericht op verschillende aspecten als kracht, conditie, coördinatie en uithoudingsvermogen allemaal gespecificeerd op hockey.

Sportzorg en progressie in prestatie

HV Westland

Onze collega Stefan werkt namens Jip Regtop Fysiotherapie bij Hockeyvereniging Westland. Stefan houdt hier wekelijks een sportspreekuur voor alle leden van de vereniging. Stefan geeft daarnaast kracht en conditie training aan Dames 1 van HV Westland.

Nationaal American Football Team

Dutch Lions

Jip Regtop is sinds het jaar 2015 betrokken bij de Dutch Lions het Nationaal American Football team van Nederland. Als Medisch Coordinator is Jip verantwoordelijk voor de fitheid van het team tijdens de interland periode elk jaar.

2015 – EK Kwalificatie
2016 – 3e plaats EK in Engeland

Topsport

Team LottoNL-Jumbo

Jip Regtop werkt sinds 2015 voor de wielerploeg van Team LottoNL-Jumbo. Met verschillende wedstrijden is Jip Regtop afgelopen seizoen meegegaan als fysiotherapeut met de ploeg. De ervaring die Jip binnen het topsport wielrennen op doet kan Jip goed gebruiken bij de amateur wielersport in de praktijk.

Geïnteresseerd in wat we voor jou sportteam kunnen betekenen?

Informeer naar de mogelijkheden