Samenwerkingen

Samenwerken voor een betere zorg!
Samenwerken met verenigingen voor een betere Sportzorg!

Samenwerkingen Sport

Jip Regtop Fysiotherapie is werkzaam voor een aantal sportverenigingen. We werken samen met deze verenigingen om de sportzorg te verbeteren. Bij de verschillende sportteams zijn we werkzaam als fysiotherapeut, houden we sportspreekuren en geven we fysieke trainingen aan verschillende teams.

De sportteams en sportverenigingen waar we mee samenwerken:
– VDL Maassluis
– MHV Evergreen
– ODO Maasland
– Dutch Lions American Football
– Thof Maasland

Sportverenigingen

Ga voor een vitaal bedrijf!

Bedrijfsfysiotherapie

Vitaliteit binnen bedrijven wordt een meer en meer belangrijk aspect. Een bedrijf met vitale werknemers functioneert beter, werkt efficiënter en heeft een lager ziekte verzuim.

Jip Regtop Fysiotherapie werkt voor verschillende bedrijven, we doen daar fysiotherapie op locatie, werkplek onderzoeken, risico analyses en trainingen.

Bedrijven

Samen sterker!

Samenwerken met medici

We werken samen met verschillende paramedici, bedrijven in de medische sector & specialisten om elkaar in onze producten te versterken!

We werken met de volgende bedrijven samen:

  • Annatommie MC
  • Diëtist Marloes van Zeijl
  • Skin Solution
  • Fysioreflex

Samenwerkingen

Topsport

Team LottoNL-Jumbo

Jip Regtop werkt sinds 2015 voor de wielerploeg van Team LottoNL-Jumbo. Afgelopen twee seizoenen heeft Jip Regtop ervaring opgedaan bij Team LottoNL-Jumbo tijdens wedstrijden en voorbereideingen. De ervaring die Jip binnen het topsport wielrennen heeft op gedaan kan Jip goed gebruiken bij de amateur wielersport in de praktijk.

Geïnteresseerd in wat we voor jou sportteam of bedrijf kunnen betekenen?

Informeer naar de mogelijkheden