Meet Harm

24-05-2022
Meet Harm

Hallo allemaal,

Veel van jullie hebben mij vast al voorbij zien komen in Maasland en Maassluis en misschien zelfs tijdens mijn social media debuut, maar het wordt toch tijd dat ik me officieel voor ga stellen aan jullie.

Ik ben Harm, 28 jaar en ik kom uit het prachtige Maasland. In mijn vrije tijd vind ik het leuk om veel te sporten en te klussen thuis. Het allerliefst ga ik skieen in Oostenrijk en sinds kort heb ik een nieuwe hobby, spelen met mijn dochter.

Hoe ervaar ik mijn baan bij Jip Regtop Fysiotherapie?
Ik heb echt een passie voor met mensen werken en sporten, ik zie het echt als een hobby waardoor mijn huidige baan niet voelt als werk. Ik heb echt van mijn hobby mijn werk kunnen maken in mijn huidige functie bij Jip Regtop.

Wat vind ik het leukste van mijn werk en waar krijg ik energie van?
Iedere dag ben ik weer met allerlei verschillende mensen aan het sporten, mensen die voor hun plezier komen, die sterker willen worden, die moeten herstellen of een ander specifiek doel hebben. Als die mensen moe, maar voldaan en met een glimlach weer naar huis gaan, dat is het moment waar ik de meeste energie uit haal.

Wat is je doel met de sporters?
Ik wil echt graag werken aan de gezondheid en fitheid van iedereen die bij ons komt. Ik wil mensen leren hoe ze om moeten gaan met gezondheid, training en fitheid.

Waar ga je in de toekomst mee aan de slag binnen Jip Regtop Fysiotherapie?
We zijn bezig met veel ontwikkelingen, we zijn de werkwijze wat strakker aan het trekken, zodat elke trainer dezelfde werkwijze en principes hanteert. Daarnaast ga ik van de zomer een opleiding volgen om mezelf door te ontwikkelen als trainer en Healthcoach.

Wil jij een keer met mij komen trainen? Maak dan snel een afspraak en dan zie ik je binnenkort!

Maak nu online jouw afspraak
App met ons voor een afspraak!