Over ons

Wij willen het beste voor elke cliënt

Wij streven elke dag naar een top klanttevredenheid. Wij willen dat onze klanten na elke behandeling en na elk behandeltraject met een zelfverzekerd gevoel en glimlach op het gezicht naar huis gaan. Behandelresultaat is het belangrijkst en onze focus ligt op dat resultaat.

Onze Missionstatement

Persoonlijkheid typeert ons het het meest. Wij bouwen met iedere cliënt een persoonlijke band op. Wij geloven in het feit dat we samen problemen oplossen, op deze manier gaan we ook te werk.

We zijn een groep jonge en fanatieke fysiotherapeuten die de zorg in gegaan zijn om mensen te helpen. We willen iedereen zo goed mogelijk van dienst zijn en streven samen naar een goed resultaat. Dat een cliënt tevreden de deur uit gaat is onze missie.

Jip Regtop Fysiotherapie

Onze praktijken

Wij investeren in goede behandeltechnieken en faciliteiten voor een optimaal resultaat.

Wij streven dagelijks naar de best mogelijke behandelingen voor onze cliënten. We steken veel tijd in de ontwikkeling van onze behandelmethodes en behandelprocessen. Wij willen altijd het beste voor ons zelf en onze klanten, daarbij is het van belang dat onze klant altijd tevreden de deur uit gaat.

We beloven je de beste mogelijkheden

Klantervaringen

  • Hier werken erg goede fysiotherapeuten met een passie voor het vak. Ze zijn deskundig, empathisch en oprecht geïnteresseerd in jou en je fysieke gesteldheid. Er wordt een duidelijk op maat gemaakt behandelplan opgesteld, waarbij goed en tijdig wordt geëvalueerd. Echt een hele fijn ervaring! Ze zijn erop gebrand dat ik aan het einde van de revalidatie weer op mijn oude sportniveau zit en daar doen ze heel hard hun best voor!
    A. v.d. Stap Voorste kruisband revalidatie
  • Vooral persoonlijk: goed luisteren, excellente analyse van mijn lastige heupprobleem, dat door een orthopeed niet werd erkend, aandacht, persoonlijk contact en uiteindelijk de complete oplossing. (na de doorverwijzing naar een andere orthopeed en bijbehorende operatie)
    Dhr. H. Totale heup prothese
  • Ik ben geweldig geholpen. Na zeker een jaar bij verschillende fysiotherapeuten gelopen te hebben, is hier de oorzaak van mijn pijnklachten in de schouder gevonden. Er wordt serieus naar gekeken en ze blijven zoeken naar een oplossing. Ze gaan voor uitdagingen!
    Mevr. B. Schouder klachten
× App ons voor een afspraak