Geen standaard werkplekanalyse

17-01-2022
Geen standaard werkplekanalyse

Naast fysiotherapie, sporten, gezondheid en voeding werken we voor bedrijven. De gezondheid van de werknemer wordt steeds belangrijker voor bedrijven, we kijken dan naar de duurzame inzetbaarheid van het personeel.

We bieden verschillende diensten aan bij bedrijven, denk hierbij aan werkplekanalyses, fysieke trainingen, workshops en complete jaarplannen op het gebied van gezondheid en bewegen.

In deze blog gaan we jullie iets meer vertellen over de werkplekanalyses die wij doen. We doen geen standaard werkplekanalyses bij bedrijven, maar we doen het net weer even anders.

Hoe ziet onze werkplekanalyse eruit?
Een normale werkplekanalyse of werkplekonderzoek die veel bedrijven doen gaat uit van een ideaal. Het ideaal is dan de perfecte zit of sta houding tijdens je werk. Wij zijn van mening en hebben de filosofie dat er geen ideaal is. Er is geen perfecte zit of sta houding die voor iedereen hetzelfde is, dat is écht een utopie.

Wij bekijken de situatie altijd vanuit de werknemer. Wat ervaar je nu? Waar loop je tegenaan of zou beter kunnen? Waar ligt je wens en behoefte? Dit zijn de vragen waar we mee bezig zijn in onze werkplekanalyses. Of je nu aan een bureau zit of een staande werkplek hebt en veel beweegt. Dat maakt niet uit.

We optimaliseren de werkplek met de informatie die we vanuit een werknemer krijgen en kijken naar wat beter zou kunnen specifiek voor die werknemer. Die situatie zal voor iedereen anders zijn.

Meer weten?
Wil jij meer weten over wat we voor jou als werknemer of werkgever kunnen doen? Vraag dan een vrijblijvend gesprek aan via info@fysiojipregtop.nl

Laten we samen kijken waar jullie wens en behoefte ligt op het gebied van duurzame inzetbaarheid.

Maak nu online jouw afspraak
App met ons voor een afspraak!