Gezond in het bedrijf

Gezond in het bedrijf

Gezond in het bedrijf is een totaalconcept waarbij we een bedrijf en zijn werknemers helpen gezondheid te bevorderen op de werkvloer. Wij investeren in de factoren bewegen, voeding en coaching om werknemers te helpen. We bieden binnen dit totaalconcept verschillende diensten aan bij bedrijven om zo optimaal mogelijk aan gezondheid te werken.

Om het makkelijk te maken zorgen we ervoor dat alles digitaal in één app zit. In deze app kan elke werknemer zijn of haar trainingsschema terugvinden, gestelde doelen zien en via de app houden we je progressie en metingen bij. Daarnaast is de mogelijkheid om met een trainingsrooster te werken als daar behoefte is binnen het bedrijf.

Bewegen
Dit is één van de belangrijkste factoren in het verbeteren van gezondheid. Bewegen zorgt voor het terugdringen van chronische ziektes, maar zorgt er ook voor dat je lichaam fysiek sterker wordt en je meer belasting aan kan. Daarnaast blijkt bewegen een goede invloed te hebben op de mentale gesteldheid van de mens.

Wij bieden bedrijven sportbegeleiding op locatie aan in groepsvorm. Door als bedrijf in samenwerking met ons sporten aan te bieden aan de werknemer kan je actief zorgen dat werknemers aan hun beweging en training komen die zij nodig hebben om gezondheid te bevorderen.

Voeding
Iedereen heeft voeding nodig om zijn dagelijkse activiteiten en beweging uit te voeren, dat maakt dat voeding een essentiële rol speelt in ons dagelijks leven, onze gezondheid en onze prestaties. Wij streven naar een gezond en duurzaam voedingspatroon bij ons klanten, een patroon wat makkelijk volgehouden kan worden en aansluit bij de dagelijkse activiteiten. Onze voedingsbegeleiding wordt door onze diëtist Saskia gedaan, wij komen bij jullie op locatie om de intake voor de diëtist te doen. De vervolg afspraken kunnen ook op de locatie bij het bedrijf of digitaal op afstand. 

Coaching
De coaching is altijd een doorlopend proces, waar doelen gesteld worden moeten werknemers gecoacht worden. We coachen iedereen tijdens elke training op de uitvoering van de juiste oefening, welke oefeningen we gaan doen en de intensiteit. Daarnaast heeft de coaching een meerwaarde in de evaluaties waar we even terugblikken op de progressie en de gestelde doelstellingen.

Meer informatie over de mogelijkheden bij jouw bedrijf?

Stuur ons een mailtje naar jip@fysiojipregtop.nl

Maak een afspraak Wij helpen je graag!

Je kan bij ons een afspraak maken via de app, mail, telefoon of door ons afspraken formulier in te vullen. We helpen je graag! Jip Regtop Fysiotherapie is de juiste plek voor jouw zorg en persoonlijke behandelplan.

Wanneer je dit formulier verstuurt zullen wij zo snel mogelijk contact opnemen om een afspraak in te plannen op de gewenste locatie.

Toch liever rechtstreeks bellen of mailen?

Hoe zit het met de zorgverzekering?
Hoe zit het met de zorgverzekering?
Maak nu online jouw afspraak
App met ons voor een afspraak!