Performance

PerformancePerformance Training

Performance Training

We zijn ervan overtuigd dat met de kennis en ervaring die we hebben (top)sporters écht beter kunnen maken.  We hebben uitgebreide ervaring in verschillende topsport gebieden en zijn van mening dat we met sporters een optimalere sportprestatie kunnen realiseren.

Een performance binnen de sport heeft te maken met factoren als training, rust, voeding, stress, talent en leefstijl. Binnen ons Performance concept gaan we aan de slag met al deze facetten om jou zo optimaal mogelijk te laten presteren en groeien als (top)sporter.

Onze Performance Training bieden we aan in pakketten waar alle bovenstaande facetten in terug komen. We starten altijd met een intake en testen om de huidige status van de sporter in kaart te brengen, daarna gaan we samen met doelstellingen aan de slag! In de Performance Training pakketten zit testen/meten en beweeganalyse inbegrepen, dit doen we om de 3 maanden.

We hebben binnen onze Performance Training drie pakketten:

  • Performance Training Basis (1 x per week begeleid trainen)
  • Performance Training Pro (2 x per week begeleid trainen)
  • Performance Training Elite (3 x per week begeleid trainen)

Wil je meer informatie over onze Performance Training?

Stuur een mailtje naar jip@fysiojipregtop.nl

Lees verder →


Testen & meten

Testen & meten

Onze performance afdeling biedt de mogelijkheid om met klanten testen & metingen te doen. De testen & metingen zitten in al onze performance pakketten, maar zijn ook los af te nemen voor klanten.

Wil jij als sporter getest worden door ons?

Laat het ons weten via jip@fysiojipregtop.nl

Lees verder →

Maak een afspraak Wij helpen je graag!

Je kan bij ons een afspraak maken via de app, mail, telefoon of door ons afspraken formulier in te vullen. We helpen je graag! Jip Regtop Fysiotherapie is de juiste plek voor jouw zorg en persoonlijke behandelplan.

Wanneer je dit formulier verstuurt zullen wij zo snel mogelijk contact opnemen om een afspraak in te plannen op de gewenste locatie.

Toch liever rechtstreeks bellen of mailen?

Hoe zit het met de zorgverzekering?
Hoe zit het met de zorgverzekering?
Maak nu online jouw afspraak
App met ons voor een afspraak!