EPTE

Een meerwaarde in onderzoek

EPTE

Een nieuwe innovatieve en revolutionaire behandelmethode voor langdurige peesklachten, EPTE (Echogeleide Percutane electrolyse). Kniepeesklachten, achillespeesklachten, de tenniselleboog, schouderklachten en hielspoorklachten kunnen hiermee goed behandeld worden. Heeft u al langer klachten? Verschillende therapieën geprobeerd, maar weinig resultaat? EPTE kan de oplossing bieden.

Wat is EPTE?
Onder echogeleiding wordt een dunne naald op de plaats van de beschadigde pees gebracht. Vervolgens wordt er een lichte elektrische stroom toegediend. Dit veroorzaakt een nieuwe gecontroleerde herstelreactie binnen in de pees. Hierdoor wordt de pees opnieuw opgebouwd. In combinatie met een intensief trainingsprogramma én eventueel ontlastende taping zorgt dit voor herstel van gezonde en trekvaste peesvezels.

Een van de voordelen van deze techniek is dat het gebruik maken van een echotoestel ervoor zorgt dat er heel nauwkeurig alleen het gebied behandeld wordt. De gezonde delen van de pees raken hierdoor niet aangetast.

Wanneer kom je in aanmerking voor EPTE?
Heb je onderstaande klachten dan kan EPTE een uitkomst bieden voor het herstel:

  • Kniepees klachten
  • Achillespees klachten
  • Schouder klachten
  • Tenniselleboog
  • Hielspoor

Indicatie voor epte

Bij welke klachten biedt epte uitkomst?

Maak een afspraak Wij helpen je graag!

Je kan bij ons een afspraak maken via de app, mail, telefoon of door ons afspraken formulier in te vullen. We helpen je graag! Jip Regtop Fysiotherapie is de juiste plek voor jouw zorg en persoonlijke behandelplan.

Wanneer je dit formulier verstuurt zullen wij zo snel mogelijk contact opnemen om een afspraak in te plannen op de gewenste locatie.

Toch liever rechtstreeks bellen of mailen?

Hoe zit het met de zorgverzekering?
Hoe zit het met de zorgverzekering?
Maak nu online jouw afspraak
App met ons voor een afspraak!