Meet Jessica

18-01-2024
Meet Jessica

Na lang wachten is het eindelijk mijn beurt om mezelf voor te stellen! Ik ben Jessica, 25 jaar en al voor langere tijd te vinden bij Jip Regtop Fysiotherapie. In februari ben ik hier begonnen met mijn afstudeerstage en na het succesvol behalen van mijn diploma, sinds eind juni werkzaam als fysiotherapeut.

Vanaf de middelbare school wist ik al dat ik fysiotherapie wilde gaan studeren. Via een omweg (eerst MBO Sport & Bewegen) is het mij gelukt om toegelaten te worden tot de opleiding aan de Hogeschool Rotterdam.

Wat het vak fysiotherapie interessant maakt, zijn de verschillende mogelijkheden om te herstellen van een gezondheidsprobleem. Elk mens is anders, waardoor er altijd een uniek behandeltraject ontstaat. Daarbij is de samenwerking tussen patiënt en fysiotherapeut van groot belang. Samen, met een lach, het einddoel bereiken is altijd leuker dan alleen. Dat zorgt ervoor dat ik elke dag met plezier naar mijn werk ga!

Naast dat ik hier 4 dagen in de week te vinden ben, ben ik afgelopen september begonnen met de Master Kinderfysiotherapie. Het uitdagende aan het werken met kinderen is het op een fantasierijke en speelse manier aanbieden van trainingen. Met als uiteindelijk doel, het kind met een lach en klachtenvrij verder te laten opgroeien/ontwikkelen!

Hopelijk zie ik jullie snel bij mij op de locatie in Maassluis!

Maak nu online jouw afspraak
App met ons voor een afspraak!