Meet Jip

25-04-2022
Meet Jip

Hallo allemaal,

De meesten van jullie kennen mij wel, maar toch is het leuk om weer eens wat te vertellen over de organisatie, ontwikkeling en mijn rol binnen de organisatie inmiddels.

In 2011 ben ik gestart met Jip Regtop Fysiotherapie en inmiddels zijn we 10 jaar verder. In 10 jaar tijd is er veel gebeurt en ontwikkelt. Ik heb veel ervaring mogen opdoen in topsport en daar kijk ik heel trots op terug. Jip Regtop Fysiotherapie heeft zich goed doorontwikkelt en die ontwikkeling vraagt een andere rol van mij.

In het begin was ik echt behandelend fysiotherapeut in mijn eigen organisatie, maar momenteel ben ik meer praktijkmanager en ondernemer. Dit is overigens een rol waar ik me heel prettig bij voel, alleen was de conclusie dat ik minder klanten kon behandelen. Ik zie nog steeds wekelijks klanten alleen veel minder.

Toekomst
Momenteel zijn we met Jip Regtop Fysiotherapie weer door aan het ontwikkelen en ik heb heel veel zin in de toekomst. Wij willen ons echt positioneren als een bedrijf voor gezondheid en leefstijl en dat gaat echt veel verder dan alleen fysiotherapie. Dit jaar zijn we gestart met de gecombineerde leefstijlinterventie en ik ben echt trots op deze ontwikkeling, onze focus komende periode ligt op gezondheid, bewegen, leefstijl en voeding. Dit kan echt voor iedereen een meerwaarde zijn. Onze core business zal altijd fysiotherapie blijven aangezien dat de basis is waar in we opgeleid zijn.

Ons team
Ik ben mega trots op ons team, ik doe echt mijn best om veel tijd te steken in ontwikkeling van collega's. Ik vind het echt geweldig om te zien hoe hard collega's vakinhoudelijk zijn ontwikkelt de afgelopen jaren. Voor mijzelf moet ik dan erkennen dat sommige collega's inmiddels beter een klant kunnen helpen dan ik qua kennis en kunde. Dat was best wel een stap voor mij, maar ik ben mega trots dat er zulke fijne en goede collega's bij ons werken!

Komende jaren wil ik met de organisatie en dit team door ontwikkelen op het gebied van gezondheid en een meer maatschappelijke rol vervullen om de regio gezonder te krijgen en in beweging te houden!

Maak nu online jouw afspraak
App met ons voor een afspraak!