Meet William

19-10-2022
Meet William

Yeah eindelijk mijn langverwachte beurt!

In 2013 ben ik afgestudeerd aan de Hogeschool Rotterdam om vervolgens in 2015 te starten met de Masteropleiding Sportfysiotherapie aan de Hogeschool Utrecht, welke ik in 2019 succesvol heb afgerond. Naast mijn werk als (sport)fysiotherapeut bij Jip Regtop fysiotherapie(JRF) werk ik als onderzoeker bij Defensie. Hier mag ik mijzelf bezig houden met een breder aspect van menselijk presteren dan enkel presteren in de aanwezigheid van pijn of een blessure.

Mijn rol binnen Jip Regtop Fysiotherapie

Naast het analyseren en begeleiden van meer complexe (sport)fysiotherapeutische casuïstiek, heb ik de taak om het team te ondersteunen in het verder ontwikkelen van een evidence-based visie op ons vak als fysiotherapeut. Hierin proberen wij de meest recente wetenschappelijke inzichten te integreren in ons dagelijks handelen en deze te vertalen naar behapbare kennis voor onze cliënten en sporters. Door het delen en toepassen van de voor de cliënt relevante kennis, helpen wij cliënten zo robuust, zelfredzaam én adaptief als mogelijk te zijn. Op die manier willen wij onze patiënten en sporters de controle over hun eigen revalidatie teruggeven en daarmee streven naar de meest efficiënte en therapeutonafhankelijke zorg.

Visie

Mijn visie is echt dat fysiotherapie als vak moet veranderen en daar zijn we bij Jip Regtop Fysiotherapie druk mee bezig. Zorg moet anders, waarbij de klant een grotere rol en verantwoordelijkheid heeft. Het is soms moeilijk uit leggen, maar wat fijn is om te zien, is dat klanten daadwerkelijk ervaren dat het anders is. Daar ben ik trots op.

Afspraak
Ik sta altijd open voor een goed gesprek om te kijken wat ik voor je kan betekenen! Ik ben er altijd op vrijdag en ik zie je graag terug in de praktijk.

Maak nu online jouw afspraak
App met ons voor een afspraak!